Tømrer lokale haandvaerkere

Tømrermester Thorup Jørgensen

Tømrer

Kontakt information

Navn
Tømrermester Thorup Jørgensen
Adresse
Paltholmterrasserne 81E
Postnummer og by
3520 Farum
Telefon
CVR. Nummer
29007179

Om os

Professionel udskiftning og renovering

​Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Tømrermester Thorup Jørgensen tilbyder flere løsninger. Ved renovering kan jeg blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag, ydermere kan partielt nedbrudt træ udskiftes.

Ved udskiftning af døre og vinduer kan jeg tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Tømrermester Thorup Jørgensen tilbyder kvalitetsdøre og vinduer til ethvert hjem – fra det klassiske til det moderne hjem.

Har du specifikke ønsker til vinduerne og dørenes stil og design, vil mit snedkerværksted selvfølgelig opfylde dette. Jeg lægger stor vægt på, at vores håndværk passer godt til husets arkitektur, så du får en flot ny facade, så huset vises fra sin bedste side.

Trænger de gamle indvendige og udvendige trævinduer til en kærlig hånd, vil jeg naturligvis også gerne klare dette. Jeg står klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinduer, så din facade kan stå i mod vinterens regn og rusk. Du er meget velkommen til at ringe til mig og få et godt råd med på vejen.

Kort